Pub – Bistro Queens in Oostkamp is er voor de fijnproever die houdt van gezelligheid

15 jaar geleden gestart als een sympathiek cafeetje is Queens de jongste jaren uitgegroeid tot een pub-bistro-restaurant in Oostkamp (nabij Brugge) met 'koninklijke' allure.

Een ervaren duo met toegewijde medewerkers

Het duo M & M (Marc Trancez en Marc Verschaeve) en het toegewijde personeel hebben de zaak niet alleen op een opmerkelijke manier uitgebouwd en gerenoveerd, ze hebben er ook een intieme en warme zaak van gemaakt.

Hier bent u welkom voor een perfect getapt biertje aan de bar of in de lounge, een lekker aperitief, een sublieme maltwhisky, een hartig kopje koffie, een kleine snack, leuke slaatjes, artisanaal gemaakte kaas- of garnaalkroketjes, overheerlijke suggesties zoals een stoofpotje of varkenswangetjes 'Duke of Berkhire', bijzonder aantrekkelijke maandmenu's, het menu van de chef
(45 euro) en veel meer.

Marc Verschaeve (afgestudeerd aan Ter Greene Poorte in Brugge) ontfermt zich als chef in zijn open keuken over de gerechten,
terwijl Marc Trancez de stemmige zaal en de uitnodigende bar voor zijn rekening neemt.

In het unieke en bijzonder warme interieur prijken talloze foto's van vertegenwoordigers van binnen- en buitenlandse koningshuizen.

Specialiteiten en verrassingen

Een van de specialiteiten van Queens vormen ontegensprekelijk de 'koninklijke' en pitti¬ge salades die alle genoemd werden naar vroegere koninginnen zoals Joséphine-Charlotte, Marie-Antoinettte, Queen Mary, Queen Margaretha en Queen Kristina of Sweden (prijzen variëren van 18,00 tot 30 euro).

Leuk is verder de 'eigen' champagne Queens (Thierry Holte brut) : 13€ per glas 60€ de fles De wijnkaart met een aanbod uit vooral Frankrijk, Italie en Spanje bevat betaalbare juweeltjes zoals Château Pireck Haute 2006 (Languedoc) voor 35 euro of een Friuli voor 30 euro.

Vanaf eind oktober/begin november is er opnieuw een fraai aanbod wildgerechten. Naast de uitgebreide klassieke Franse kaart doet de bistro in de namiddag (14 tot 17.30 uur) dienst als gezellige tearoom met een uitgebreid assortiment pannenkoeken, wafels en ijscoupes.

Al onze gerechten zijn huisbereidingen! Vraag naar de weeksuggestie. De keuken is geopend van 12u00 tot 14u en van 17u30 tot 22u. Voor een vlotte bediening één tafel één rekening. Kredietkaarten vanaf 30€.Reservatie

Reserveren is nodig voor wie 's avonds (de zaak is telkens tot 24 uur open) of in de weekends komt smullen. Queens biedt duidelijk net dat ietsje meer!

Pub - Bistro Queens Kortrijksestraat 99  -  8020 Oostkamp  -  België  -  Ligging Gsm: 0495 52 29 91 / 0495 50 11 61  -  marc.trancez@belgacom.net BTW BE0833 702 924

Maandag tem Zondag : 11u00-24u00 - Dinsdag & Woensdag : gesloten

Back to Top